dagens bild


Clevver TV - Best of 2011


Bikini Beach Babes 2011


Oavsett vilken månad det är, finns det alltid kända ansikten på världens stränder och visar upp sina bikini kroppar. Och under det senaste året har det varit otaliga häpnadsväckande kändisar som dansande runt i små baddräkter för alla att se.

Super sexiga skådespelerskor som Selena Gomez, Kristen Stewart, Lindsay Lohan, OliviaMunn, Jessica Biel, Hilary Duff, Gwyneth Paltrow, Brooklyn Decker, Victoria Justice, Lea Michele, Ashley Tisdale, Julianne Hough, och Jessica Alba gav alla paparazzi en inblick isin tvådelade getups.

-celebritygossip

Vi har tur att ha Justin, Miley Cyrus, Taylor Swift och Selena Gomez Som Celeb Role Models!


När folk tänker på Hollywood, fokuserar de alltför ofta på stjärnor som festar hårt, spendera tusentals pengar på shopping, behandlar äktenskap lättsinnigt och bryr sig mer om diet och primping än att använda sitt kändisskap att göra gott. Men det är inte alls sant av en ny gröda av unga stjärnor! Här är dem:
På Hollywoodlife.com har vi varit så imponerade av unga stjärnor som Justin Bieber, som har donerat hundratusentals dollar, kanske till och med miljoner till välgörenhet. Inte nog med att Justin donerade vinsten från hans nya hit album, Under The Mistletoe till välgörenhetsorganisationerna Make-A-Wish Foundation och Pencils of Promise, men han har gjort samma sak med sina vinster för hans doft, Someday, och han nyligen gav han $ 100.000 till Whitney grundskola samt spelat en konsert där för itsunder privilegierade studenter.

Men han är bara en av alla unga stjärnor som tar begreppet att ge tillbaka, på allvar. Taylor Swift talade nyligen om hur hon tänker på vad hon bär varje dag eftersom hon vet att hon är en förebild och inte vill presentera för sexig bild. Hon donerade också $ 1 miljon till välgörenhet och spelade en fundraising konsert för offren för Tennessee översvämningarna i år.

Sedan finns Miley Cyrus som arbetat hårt för att öka medvetenheten om fattigdom drabbade offren för jordskalvet i Haiti. Selena Gomez, som släppte allt hon gjorde för att besöka ett sjuk fan på sjukhuset och Kristen Stewart som uppmuntrar hennes fans att följa hennes exempel och bara vara sig själv med sina egna egenheter.

Det är så uppfriskande att få dessa unga stjärnor som vill vara förebilder och som har nära relationer med sina fans. De vill inte vara otillgänglig, snobbig och ytlig.
-hollywoodlife

Kim Kardashian, Selena Gomez & More: The Most Exotic Beauties Of 2011

Klick HÄR för att rösta på Selena!

Justin & Selena uppträder på Nyår!


Även om de inte kommer att vara på samma utställning, är vi så glada att se vad dessa superstjärnor har i beredskap.Enligt Justins antydningar kommer det att bli STORT!Justin & Selena Gomez är två av de största stjärnorna på planeten, och vi är så glada att ringa in nyårsdagen med uppträdanden från båda!

Justin, 17, kommer att sjunga på Dick Clarks nyår Rockin 'Eve med Ryan Seacrest 2012, filmar i New York City. Han är så glada för den händelse att han tog till Twitter den 30 december för att skriva, "NYE på Times Square NYC med @ RyanSeacrest Saturday Night. har något speciellt planerat. "Vi är så är glada att se vad hans förvåning är!

Under tiden kommer Selena, 19, sjunga hennes hjärta ut på MTV: s NYE i NYC 2012 Live, rätt nära Justin! Selena BFF Demi Lovato är värd och träffar också scenen vid händelsen - det kommer bli fantastiskt!
-Hollywoodlife

Infamous Celebrity Wardrobe Malfunction 2011

Selena Gomez blixtrade hennes Spanx på scenen.
Justin visade upp hans boxers eftersom hans byxor var så låga!
Selena Gomez var försiktig nästa gång du sträcker dig över - vi kan se ner din skjorta!

Selena Gomez Spanx visade sig när hon var på scen.
Gud det händer alla!
-Hollywoodlife

Ny design 2012!

Det kommer komma ny design till bloggen 2012,
kanske tar in någon ny bloggare också?
Mer uppdatering
Nytt år, Ny start!

Tre nya fan bilder

Justin in NYC tonight (x)

30.12 - Selena landar i NY


30.12 - Justin, Selena, Alfredo, Priscilla och Ashley åker skridsor i NY

“Ice-Skating like BEASTS!”

30.12 - Selena @ LAX flygplats för att åka till NY


Nya instagram bild från Justin!

“Dad rockin a #swaghat” (x)
“Dad rockin a #swaghat”
“On the road again” {x}
“On the road again”

Selena Gomez Nya Photoshoot! [Behind the scenes]


Nya instagram bilder från Selena

"Somewhere over the rainbow.."
"And that's why I love you guys.. Thank you so much"
"Really Bay? He decited to join dinner lol"

RSS 2.0